Често задавани въпросиОбщи въпросиСтатия

Какво ще стане с моя профил след като пробния период (Trial) изтече?

След регистрация Вие получавате 15-дневен пробен период (Trial), през който ще можете да тествате целия набор от функционалности, с които разполага ShopMania Biz.

Преди пробния период да изтече ще имате възможност да изберете измежду платените планове - Премиум или VIP, за да можете да запазите достъпа си до всички функционалности, за управление на бизнеса си.

Ако не изберете платен план след датата на изтичане на пробния 15-дневен период, Вашият ShopMania Biz профил ще бъде автоматично понижен в Основен план.

Основният план позволява да управлявате Вашия магазин, но няма да имате достъп до редица важни за него функционалности.

Няма да бъде изтривана информация, свързана с профила Ви, но ако броят на въведените продукти превишава ограничението на Основния план, то някои от тях ще бъдат деактивирани автоматично на случаен принцип.

За да сте сигурни, че продуктите, които са важни за Вас, останат активни след смяната на плана, можете предварително да деактивирате някои продукти до снижаване на броя им до 50, преди края на Пробния период.

За повече информация относно функционалностите, до които ще имате достъп при избора на всеки план натиснете тук.

Публикувани в: Общи въпроси